Instal·lacions


 

              L'Escolania de Lluc ocupa tota una ala de la part privada  (pavelló) de l'edifici del Santuari.

            El 1993 i en una primera fase es remodelà l'edifici que, conservant l'estructura original, es reconstruí l'interior distribuït en: soterrani, planta baixa i dos pisos.

            En el soterrani es troben la sala de televisió i de jocs, el gimnàs i altres sales entre les quals destaca la sala de tecnologia.

            La planta baixa és dedicada a l'àmbit escolar (lectiu) amb les aules, la sala d'estudis, la biblioteca, els despatxos, el menjador escolar i la sala de pares.

            El primer pis correspon íntegrament a l'àrea de música amb les aules de llenguatge musical, les cabines per a l'estudi i pràctica d'instrument i la sala de música per al cant coral. S'inaugurà el 1996 en una segona fase.

            El segon i darrer pis és format pel dormitori i els serveis higiènics de l'alumnat masculí. Aquesta dependència es construí el 2000 en una tercera fase.

            El curs 2007/08 s'habilità una part de l'antic dormitori de l'Escolania per a les nines amb serveis higiènics, que podria considerar-se la quarta fase.

            A més el centre té un ampli pati per al temps d'esplai de l'alumnat,  una piscina descoberta i un camp d’esports i l’indret del lloc permet realitzar passejades per descobrir l’entorn.

  

Sala de pares

 

La sala de pares, situada en la planta baixa de l'edifici de l'Escolania, és una instal·lació que disposa d'una ampla sala menjador amb foganya, cuina i uns banys exclusivament per a l’ús dels pares.

La clau de la sala és a la porteria, on la persona que la vagi a cercar ha de deixar-ne constància amb el seu nom i telèfon, tot per a un millor control.

La clau es torna a la porteria, sempre que estigui oberta. En cas contrari, la clau serà entregada  a l’educador/a.

Els que la utilitzin, es faran càrrec de la seva neteja.

Qui som?  |  Organització  |  Curs 2018-2019  |  Instal·lacions  |  Oferta Educativa  |  Serveis  |  Els Blauets
català   |   castellano