Oferta Educativa

Què vos ofereix l'Escolania de Lluc?

 

- Els estudis oficials des de 1r de Primària a 4t d'ESO amb l’ensenyament personificat que permet una escola organitzada en grups-aula de 12 a 15 alumnes.
- Poder créixer en el marc d'una educació cristiana marcada pel signe de la Mare de Déu de Lluc (cristiana, mallorquina i ecològica).
- Un ambient sa, obert i familiar, que afavoreix l'aprenentatge i el creixement.
- Poder realitzar els estudis del Grau Elemental de Música: llenguatge musical, cant coral, violí, violoncel, flauta travessera, piano, música de cambra...
- Incorporar les noves tecnologies a l’estudi.
- La pràctica esportiva en un paisatge privilegiat.

- Conèixer de manera directa i viva la Serra de Tramuntana.
- Participar en sortides fora de l’illa.
- Poder conviure amb nins d'altres pobles o ciutats de l'illa i de fora de Mallorca.
- La possibilitat de sentir-se protagonista amb la pròpia veu en els concerts i enregistraments musicals que sovint realitza l'Escolania.
- Els nins/es admesos a l’escolania, gaudeixen d’una mitja beca.

- ADMISSIÓ DE NINES A L’ESCOLANIA

  L’Escolania de Lluc ha estat una de les primeres en rompre una tradició de 500 anys que només admetia al·lots, obrint-nos així a la igualtat que demana el temps actual.

Les nines d’Escorca hi cursaven anteriorment els seus estudis, però mai vestiren la sotana blava per cantar i sempre en règim extern. Des del curs escolar 2005-2006 també s’admeten nines amb les mateixes condicions que els nins .  En començaren tres, que s’allotjaren el primer curs al convent de les Franciscanes. Aquest curs escolar 2013-14 ja representen més d'un 50%, amb un dormitori i serveis higiènics construïts recentment atenent les seves necessitats i també compten amb una educadora. Aquesta innovació ha comportat més despeses, però l’experiència s’avalua molt possitivament. I, a més, és femení la major part del professorat.

- RESIDÈNCIA O RÊGIM EXTERN

Des del mateix curs 2005-2006, oferim l’alternativa de Residència o Règim Extern. L’internat és de dilluns 9 h a divendres17 h. Els diumenges (excepte en temps de vacances) els blauets pugen de 10 h a 12 h per cantar l’ofici.

També poden triar la possibilitat de baixar durant la setmana per a visites mèdiques, pràctica especial d’algun esport, estudi superior de música o compromís familiar.

 


Qui som?  |  Organització  |  Curs 2018-2019  |  Instal·lacions  |  Oferta Educativa  |  Serveis  |  Els Blauets
català   |   castellano