Curs 2018-2019

Encetam la matrícula per al nou curs!!

Si vols formar d'una institució centenària al cor de la Serra de Tramuntana, amb una educació personalitzada on aprendràs a tocar un instrument a la vegada que estudies en un ambient de qualitat, vine a l'Escolania de Lluc.

 

Què vos ofereix l'Escolania de Lluc?

 

 - Realitzar els estudis generals i musicals en un sol bloc, entre les 9 i les 17.15h en el model d’escola integrada de música.

 - Els estudis oficials i gratuïts des de 1r de Primària a 4t d'ESO amb l’ensenyament personificat que permet una escola organitzada en grups-aula de 12 a 15 alumnes

- Els estudis oficials i gratuits de música amb la corresponent titolació de Grau Elemental de música amb l’ampliació a 1er, 2on, 3er o 4art de profesional, realitzant: : llenguatge musical, cant coral, violí, violoncel, flauta travessera, piano, clarinet, viola, orgue, música de cambra...

. - Poder créixer en el marc d'una educació cristiana marcada pel signe de la Mare de Déu de Lluc (cristiana, mallorquina i ecològica).

 - Un ambient sa, obert i familiar, que afavoreix l'aprenentatge i el creixement

 - Incorporar les noves tecnologies a l’estudi.

  - Conèixer de manera directa i viva la Serra de Tramuntana.

- Formar part d’un patrimoni cultural i religiós amb més de 500 anys de història.

 - Participar de les gires musicals internacionals i tenir l’oportunitat de conèixer altres indrets del món, altres costums, altres cultures.

 - Poder conviure amb nins d'altres pobles o ciutats de l'illa i de fora de Mallorca.

 - La possibilitat de sentir-se protagonista amb la pròpia veu en els concerts i enregistraments musicals que sovint realitza l'Escolania.

- Gaudir del servei de bus diari (públic amb profesor acompanyant)

- La possibilitat de fer ús de la Residència mixta amb serveis totalment separats i individualitzats

 


Inici  |  Qui som?  |  Organització  |  Curs 2018-2019  |  Instal·lacions  |  Serveis
català   |   castellano